Warning: getimagesize(images/medium/http://hypno.no/bilder/files/gammel/autumn-queen-cristina-mcallister.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /customers/1/1/c/hypno.no/httpd.www/mudah/innstikk_front/artikkel.php on line 18 Warning: Division by zero in /customers/1/1/c/hypno.no/httpd.www/mudah/innstikk_front/artikkel.php on line 21

Hva er NLP


Det er mange måter å få orden i sysakene på, Nevro Lingvistisk Programmering er en av dem.


Jeg liker å forklare NLP (nevro lingvistisk programmering) som en forvandlingsstruktur, dvs en måte å bygge en sterk og solid stige på, som fører deg opp dit du ønsker å være.

 

  • NLP kan brukes når du vil endre vaner, livsstil, tankemønster, adferd eller vil øke bevistheten.

 

  • Verktøyene som brukes for å oppnå dette er bevisstgjørende samtaler, hjemmeoppgaver, øvelser ved·bruk av sansene f.eks visualisering og ankring, samt hypnose.

 

  • NLP er effektivt fordi vi igjennom verktøyene avdekker hvordan du skaper problemer og uvaner for deg·selv, og ikke minst hvordan du holder disse ved like. Ved å vite dette er det lettere å gjøre disse·tankemønstrene om til noe mer konstruktivt og ønskelig.

 

Her er mere informasjon om NLP, rett fra munnen til de to som samlet begrepet Nevro Lingvistisk Programmering 
(filmsnuttene er på amerikansk)

  

 

 

Timebestilling

For tiden er jeg student, og ser derfor at jeg ikke har kapasitet til å ta imot nye kunder til behandling i en periode nå.

Nyhetsbrev

Abonner på aktuelle nyheter!

Denne tjenesten er ikke tilgjengelig ennå.

 

Sjømannsgata 5
trykk for veibeskrivelse

- hypno.no!