Warning: getimagesize(images/medium/http://hypno.no/bilder/files/gammel/alphonse_mucha_autumn.jpg): failed to open stream: No such file or directory in /customers/1/1/c/hypno.no/httpd.www/mudah/innstikk_front/artikkel.php on line 18 Warning: Division by zero in /customers/1/1/c/hypno.no/httpd.www/mudah/innstikk_front/artikkel.php on line 21

Verktøy


Blant befolkningen i Vesten er det en stigende interesse for såkalt Mind Body medicine, som er en betegnelse for teknikker som tar utgangspunkt i interaksjonen mellom kropp og psyke.
Internasjonalt kategoriseres avspenning, hypnose og NLP under Mind Body Medicine. Under denne kategorien havner også biofeedback, visualisering, kognitiv terapi og meditasjon.
I følge forskning kan avspenning ha en gunstig effekt i behandlingen av depresjonstilstander, stress og angst.


Mine verktøy som jeg bruker for å kunne hjelpe deg på best mulig måte, er en helhetlig kombinasjon av NLP og hypnose. Dette innebærer for deg som kunde hos meg, at du kan forvente både bevisstgjørende samtaler, konkrete øvelser/teknikker og hypnose.

 

På din første time (inntakstimen), kartlegger jeg hvem du er, hva du vil, og hva som skal til for at du skal få det til!

Ut I fra informasjonen jeg får fra deg på dette første møte, så danner jeg et bilde av tidsperspektivet på din prosess fremover.

 

Ingen er like, men alle er unike...

Det kan bety I praksis at naboen din ble røykfri etter et røykesluttkurs på fire timer, mens vennen din trenger jevnlige møter over en lengre periode for å endre på livsstilen sin.

 

Ønsker du å vite mer om verktøyene mine så kan du få enda mer informasjon I artiklene om NLP coaching og hypnose, eller ved å ta direkte kontakt med meg.

I menyen til venstre på websiden ser du også en oversikt over ulike temaer jeg jobber med. Dette er bare et utvalg av mange temaer som det går an å få hjelp med.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Timebestilling

For tiden er jeg student, og ser derfor at jeg ikke har kapasitet til å ta imot nye kunder til behandling i en periode nå.

Nyhetsbrev

Abonner på aktuelle nyheter!

Denne tjenesten er ikke tilgjengelig ennå.

 

Sjømannsgata 5
trykk for veibeskrivelse

- hypno.no!