Vektreduksjon


Vektreduksjon er mer enn bare å bytte ut maten, spise mindre og bevege seg mer. Det er en livsstil, og for mange dreier det seg om et helt liv med vaner og ubevisste følelser og handlinger som bremser eller ødelegger vektnedgangen helt.

 


Kanskje har du prøvd utallige kurer og midler for å klare å gå ned de ønskede kiloene, eller for å passe inn i de klærne du ønsker å kunne gå i. Du har sikkert lyktes opptil flere ganger, og mislyktes like mange.

 

Viljestyrken har fått kjørt seg ofte nok, men fortsetter å renne ut etter en viss tid. Så hva er egentlig dette noe som konker ut viljestyrken gang på gang? Eller er det bare sånn at vi på noen områder bare ikke eier viljestyrke?

 

Som jeg nevnte innledningsvis så handler vektreduksjon om en livsstilsendring. Enten du må gå ned i vekt pga sykdom, operasjon, forebyggende eller for velværens skyld, så krever det tid og innsats for å klare det. Men selv om helsa truer med å svikte deg hvis du ikke går ned nok kilo, eller endrer kostholdet, eller beveger deg mer, så er det ikke alltid slike kritiske faktorer er nok i seg selv for at du holder ut en slik livstilssendring. Vi må bak kulissene en tur for å utforske hvorfor det er sånn, ta en tur inn i den underbevisste verdenen din, der alle disse skjulte mekanismene som ødelegger for deg holder til.


Ved hjelp av coachingen og hypnosen går vi systematisk igjennom drømmer og målsetninger, omprogrammerer bevisste eller skjulte begrensende mekanismer til nye, og lager en handlingsplan for hvordan du skal klare det, denne gangen!


Veiledende pris kr 900,-
(90 min)


Timebestilling

For tiden er jeg student, og ser derfor at jeg ikke har kapasitet til å ta imot nye kunder til behandling i en periode nå.

Nyhetsbrev

Abonner på aktuelle nyheter!

Denne tjenesten er ikke tilgjengelig ennå.

 

Sjømannsgata 5
trykk for veibeskrivelse

- hypno.no!