Luksushypnose


Når du trenger å lande mykt, kan mental luksus være akkurat det du trenger...

 


Luksushypnose er effektivt for å få ned tempoet i kroppen og hodet, og lar deg være i en dypt avslappende tilstand, bare for nytelsens skyld.

Her har du anledningen til å "bare være" i hypnosen, uten at du trenger å ha et problem eller en utfordring for å kunne benytte deg av hypnosens positive innvirkning på kropp og sjel.

Som alltid når du kommer til meg for å benytte deg av hypnose, så legger du deg godt til rette i min eminente hypnosestol, og der kan du lulle deg inn en rolig atmosfære ved hjelp av pute og pledd mens jeg setter på behagelig musikk.

Luksushypnose er en behagelig og avslappende opplevelse. De som har fått luksushypnose beskriver det som en harmonisk tilstand, med dypt avlappende virkning som sitter i kroppen og hodet lenge etterpå!

Mange tilbakemeldinger jeg har fått forteller om  en drastisk endring på stress-skalaen, hvor opplevelsen av å "tåle mer", "smile mer" og "tenke mer positive tanker", er det som går igjen mest.

 

Timepris kr 950,-

(ca 90 min)

Timebestilling

For tiden er jeg student, og ser derfor at jeg ikke har kapasitet til å ta imot nye kunder til behandling i en periode nå.

Nyhetsbrev

Abonner på aktuelle nyheter!

Denne tjenesten er ikke tilgjengelig ennå.

 

Sjømannsgata 5
trykk for veibeskrivelse

- hypno.no!